Friday, 18 March 2011

bosan

korang ada idea apa2 tak bagi akmal buat akmal bosan ni ........ tak pa lah akmal dah ngantuk nak tidur bubye.....

Tuesday, 8 March 2011

Harijadi!!!!

sebenarnya akmal nak bagi tau ari selasa ni harijadi akmal..... tapi kalau akmal bagi tau kat korang ari selasa ni takot tak sempat la pulak sebab akmal nak balik kampung.....tarikh harijadi akmal ialah 15/3/1998.....ok

Monday, 7 March 2011

hari yang paling best sekali!!!

yeah!!!!!akmal tak sabar lagi nak tunggu hari selasa minggu depan.......nak tau sebab apa....sebab hari tu la yang paling best sekali tahun ni dengan hari raya hehehe.....nak tau knp hari tu paling best bagi akmal ....kita tunggu hari selasa ni ok......bubye

Sunday, 6 March 2011

boring!!!!

bosan...bosan.....bosan...hurm...ari niyh akmal tak tau nak buat apa...mandi dah....makan dah.....nak tengok tv tak dak cite yg best pon....nak keluar....geng tak dak.....nak study mlaz....nak buat kerja sklh mlaz.....nak tidor mata tak mau tutup...hurm.....apa la akmal ni pi cite kat korang.....tak pa lah bubye

Wednesday, 2 March 2011

cantik dak!!!

Yeah!!!!!!!!!!sekarang akmal dah pandai buat design bloggg.......Cantik dak blog akmal........ Comment la nanti......hhehehe

Tuesday, 1 March 2011

exam

korang hari akmal exam.....macam biasa la bila exam je akmal tak ulang kaji.....bila exam tak tau nak jawab apa dalam kertas soalan....hehehe.....tak pa lah akmal dah ngantuk ni bye